Ons Bedrijf

Even voorstellen

“WONEN ZOALS IK HET WIL”, dit credo zegt het al, MYplace ontwerpt en bouwt woningen geheel naar wens van haar klanten. Wij hebben geen beperkingen in vormgeving, bouwsysteem of wat dan ook, maar wij bieden wel de prijsgarantie die u zoekt. In ons bedrijf hebben wij jarenlange ervaring op architectuurgebied en bouwtechnisch gebied verenigd in een enthousiast team dat u begeleidt bij alle stappen van het bouwproces. In deze brochure kunt u een indruk opdoen van onze mogelijkheden en ontdekken dat het bouwen van een unieke woning onder architectuur ook voor u bereikbaar is!
Aan de basis van MYplace ligt een jarenlange samenwerking tussen een architectenbureau en een bouwbedrijf. Tezamen zijn reeds vele woningen in alle gangbare bouwsystemen en in alle denkbare stijlen gerealiseerd. Vanuit deze samenwerking is MYplace opgericht, een jong bedrijf met als grondslag de gedachte dat mensen die kiezen voor een vrije kavel ook graag kiezen voor een échte maatwerk woning. MYplace biedt klanten alle vrijheid qua bouwen: Maatwerk voor vooraf bekende confectieprijzen.

Om u te begeleiden binnen het bouwproces met zijn vele keuzes biedt MYplace een enthousiast team met ruime ervaring op architectonisch, technisch en financieel vlak. De communicatie verloopt gedurende het gehele bouwproces volgens korte lijnen, u heeft steeds dezelfde mensen als aanspreekpunt. Wij geloven dat deze persoonlijke benadering uiteindelijk leidt tot de meest optimale woning, die aan al uw wensen voldoet.

MYplace biedt u niet alleen flexibiliteit, maar ook de zekerheden die een catalogusbouwer biedt in combinatie met de vrijheid van werken met een architect en losse aannemer. Al heel vroeg in het proces heeft u zekerheid over de prijs, hierbij hanteren we een open en eerlijke prijsstructuur en we zoeken gezamenlijk naar de optimale oplossing om uw woonwensen te realiseren binnen uw budget.

MYplace staat dus werkelijk voor ultieme vrijheid in bouwen, zodat u echt kunt wonen zoals u het wilt!