Individueel Woondesign

Bij het bouwen van een woning gaat u niet over één nacht ijs . Locatie, kavelgrootte, ligging etc. worden goed beoordeeld om een zo prettig mogelijke leefomgeving te creëren. Alles moet bij u passen, het moet goed voelen. MYplace sluit hierop aan door ook de te bouwen woning zo te ontwerpen dat deze optimaal bij u past. Geen compromissen, geen uniformiteit, maar een uniek ontwerp dat geheel is afgestemd op al uw wensen.
U brengt veel tijd door in uw woning en vanzelfsprekend moet dat een prettige en rustgevende plek zijn om te verblijven. Een goede vertaling van uw wensen naar een ontwerp is hierbij cruciaal. De architecten van MYplace zijn in staat om een ontwerp te maken van een woning die echt bij u past. Uiteraard altijd in goed overleg, het moet tenslotte úw woning worden!

Het ontwerp van MYplace stopt desgewenst niet bij de buitenzijde van de woning, ook het interieur kan geheel op maat ontworpen worden. De woning wordt zo echt één geheel, de gewenste stijl kan geheel worden doorgevoerd om zo de ultieme, sfeervolle woning te verkrijgen. Wanden, vloeren, meubels en sanitair kunnen geheel naar wens op maat worden gemaakt. MYplace levert desgewenst dus echt maatwerk tot in het detail!

Naast complete nieuwbouw bestaat ook de mogelijkheid om uw bestaande woning te laten verbouwen door MYplace. We beschikken over uitgebreide ervaring met verbouwen van allerhande panden, ook verbouwen en restaureren van monumenten behoort tot onze expertise. We bieden u de ultieme flexibiliteit, u heeft slechts één partij nodig voor alle werkzaamheden en wordt hierdoor ontzorgt, wij regelen desgewenst alles voor u. MYplace staat voor bouwen zonder zorgen.