De Voordelen

Ultieme vrijheid
MYplace maakt voor iedere woning een ontwerp op maat in een door u gewenste stijl en indeling. Er zijn geen beperkingen in vormgeving en de gebouwde woning is daarom uniek. Het is echt úw woning!

Flexibiliteit
Door de gekozen opzet is MYplace in staat om onder alle omstandigheden en op elke locatie te bouwen. Er kan altijd een passende oplossing geboden worden. Ook verbouwingen en (deel-)renovaties kunnen in de plannen meegenomen worden. U heeft dus slechts één partij voor uw gehele project.

Prijsgarantie
Na het eerste ontwerp zal al direct een prijs worden gemaakt van de te bouwen woning volgens duidelijk omschreven specificaties. Deze prijs is vanaf het begin vast, u krijgt dus geen vervelende verrassingen achteraf.

Architectuur
De ontwerpen van MYplace worden gemaakt door eigen architecten die aangesloten zijn bij de BNA en deze blijven gedurende het gehele proces betrokken bij uw project. De architectonische uitgangspunten worden constant in het oog gehouden. Dit garandeert dat de esthetische grondslag van het ontwerp bij de uitwerking het uitgangspunt blijft. U kunt dus zeker zijn dat uw woning een doordacht ontwerp kent tot in de details.

Ontzorgen
Het enthousiaste team van MYplace ondersteunt u met kennis bij alle beslissingen die genomen moeten worden. Deze brede kennis zorgt ervoor dat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en ook te allen tijde de consequenties van uw beslissingen overziet. Hierdoor kunt u met een gerust hart de bouw van uw woning tegemoet zien.

Zekerheid
MYplace is een jonge onderneming, opgericht vanuit twee solide bedrijven die reeds langere tijd bestaan. Hierdoor bent u gegarandeerd van een degelijke basis en financiële zekerheid bij uw project. Onze uitvoerende partijen zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en beschikken over VCA-certificering. Ook biedt MYplace de mogelijkheid om te (ver-)bouwen met de verBOUWgarantie van de Stichting BouwGarant, zodat u maximale financiële zekerheid heeft.

Hoge kwaliteit
Doordat het complete bouwproces bij ons is ondergebracht, kunnen we de kwaliteit hooghouden. Reeds vanaf het begin zal de uitvoerder betrokken zijn bij het project en zal de uitvoerbaarheid van details worden gecontroleerd. Deze interne feedback zorgt voor een soepele bouw met een optimaal resultaat. Daarnaast zorgen goede banden met onze vaste leveranciers ervoor dat de materialen die we gebruiken van hoge kwaliteit zijn. U kunt dus zeker zijn van een hoogwaardig eindresultaat.

Bij de tijd
Het bouwen van woningen wordt onder meer door strenge eisen voor energiezuinigheid en steeds veranderende regelgeving technisch en procedureel gezien steeds ingewikkelder. Het is daarom voor u belangrijk om een aanspreekpunt te hebben met goede kennis van de laatste stand van zaken. Ons team is volledig opgeleid in de nieuwste wet- en regelgeving en is altijd op zoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden om zo goed mogelijk in uw wensen te kunnen voorzien.